Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

RTL-Finaali

Race To London huipentuu!

 

Toukokuun alusta on pelattu Race to London – Viikkokilpailua, joka huipentuu tulevana Lauantaina järjestettävään finaaliin. Yhteensä 18 pelaajaa selvittivät tiensä finaaliin ja pääsevät Lauantaina pelaamaan 2h scramble joukkuein OnGolfin Turkin matkasta.

 

Samaan aikaan pelaavat yhteistyökumppanit ja kutsuvieraat oman ”varjokilpailunsa” johon osallistuu reilut 50 pelaajaa. oheisessa linkissä lisää tietoa yhteistyökumppaneille ja kutsuvieraille. https://tournament-site.golfgamebook.com/tournament/16423

 

Klo 15 pelataan finaaliväylä jossa ratkaistaan voittaja. Tule paikalle seuraamaan ja kokemaan hieman erillainen tapahtuma.

 

Kilpailusta johtuen Range suljettu Pe klo 19 – La klo 10 asti, Klubin sivuovi sulkeutuu yksityistilaisuuden vuoksi klo 18, kulku siis vain etuovesta