Golffia ja skumppaa ladyille, kauden 2021 päätös 25.9.

Turnauksen päätöskisa ja kauden päättäjäiset lauantaina 25.9.

Vuoden 2021 golfturnauksen ”Golffia ja Skumppaa ladyille” päätöskisa pelataan lauantaina 25.9. Klo 10.00 alkaen lippukisan muodossa väliaika lähdöin! Jännitys säilyy loppuun saakka, koska turnaustilanne on erittäin tasainen! Viimeisen kisan sijoitukset ratkaisevat lopputulokset! Muista ilmoittautua viimeistään torstaina 23.9 klo 14 mennessä!

Lippukisan 25.921 ohje

Kisan jälkeen syödään lounas. jännitetään turnaustulosta ja jaetaan kauden palkinnot sekä keskustellan menneestä kaudesta että tulevan kauden toiveista.

 

Mikäli et osallistu lippukisaan olet tervetullut päätöstilaisuuteen, nauttimaan joko lounaasta tai kahvista. Molempiin kuuluu myös kakku ja lasi skumpaa. Ilmoita ravintola Holarille viimeistään torstaina 23.9. mikäli osallistut pelästään päätöstilaisuuten! Mikäli sinulla on pallo Birdie-maljakossa, kannattaa tulla varmistamaan voitto. Voitto edellyttää pallon omistajan  tunnistamisen!

Tervetuloa kaikki naiset kauden päätökseen! Voit samalla antaa palautetta menneestä ja esittää toiveita tulevalle kaudelle!

Päätöskisa 25.9.2021 kutsu

Kirjoittaja: terhi kvikant

Kategoriassa Naiset