2021 Mestisviikonloppuina yhteensä lähes 200 pelaajaa

Onnea kaikille Kymen Golfin mestaruuskilpailuissa 2021 menestystä saavuttaneille pelaajillemme. Ja kiitos kaikille mestiksiin osallistuneille! Kilpailutiimissämme tehty päätös eriyttää osa suosituista seniorisarjoista toiseen viikonloppuun osoittautui mielestäni erittäin hyväksi, kun mestiksiimme osallistui tänä vuonna lähes 200 pelaajaa. Toki osa meistä pelasi molempina viikonloppuina. Osallistujista jättimäinen enemmistö pelasi miesten eri sarjoissa. Ja meitäkin mahtuu vielä lisää, mutta toivon, että myös juniorit ja naiset osallistuvat mestaruuskilpailuihimme entistä aktiivisemmin. En ennakoi kilpailutiimin päätöstä ensi kesän mestisten osalta, mutta ainakaan se ei ole poissuljettu vaihtoehto, että jatkamme kahden viikonlopun mallilla. Siinä tapauksessa muutamme ehkä tämän jälkimmäisen viikonlopun sijaintia kilpailukalenterissamme aikaisemmaksi. Erinomaista syksyn ja golfkauden jatkoa kaikille.

Kirjoittaja: Pekka Salmi

Kategoriassa Ajankohtaista, Etusivu, Uutiset