Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kotkan Ruusu kisa houkutteli monta naispelajaa Kotkaan sunnuntaina

Sunnuntaina 8.8. palatussa Kotka Ruusu kisassa lähes puolet 75:ä osallistujasta olivat ns. ”vierapelaajia”, mikä ilahdutti järjestäjiä. Tunnelma oli rento ja iloinen, sää suosi, sade ei juurikaan haitannut,  peli sujui ja tulokset hyviä. Ruoka maistui osallistujille vaikka eräs tärkeä asia olikin päässyt järjestäjiltä unohtumaan, eli mansikkakakku puuttui! Siitä suuret pahoittelut, koetetaan muistaa ensi vuonna!

 

Pelissä oli Gamebook järjestelmä käytössä ja aika moni syöttikin tuloksensa ”reaaliaikaisesti”. Tulokset ovat näkyvissä kilpailukalenterissa, Gamebook.

Kotkaan tuli voitot Pistebogey sarjassa, Janette Kyötikki 42 PB, lyöntipelissä Päivi Leijamaa, 76 lyöntiä ja draivi lähemmäs viiva väylällä 2 Päivi Länsikari. Onnittelut voittajille!

Kymen Golfin Lady-toimijat perustivat tänä vuonna kiertopalkinnon, joka jaetaan ”rohkealle Kotkalaiselle” eli parhaan PB tulokseen tehneelle Kymen Golfin naispelaajalle, jonka tasoitus on yli 36. Ensimmäisen kiinnityksen tähän teki Monica Kihl, 36 PB. Onnittelut!

Ensi vuonna pelataan taas Kotkan Ruusu kisa ja toivomme vähintään yhtä paljon  osallistujia ensikin vuonna!

 

Tunnelmia Kotkan Ruususta 2020
Janette Kyötikki voitti PB Kotkan Ruususa 2021