Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

KG seniorit Hämeenlinnassa seuraottelussa. Parhaat Sinikka Jukkara ja Eero Piispanen.

Kävimme ”luovuttamassa” kiertopalkinnon takaisin TawG joukkueelle. Matka alkoi 6.15 ja takaisin olimme 18 jälkeen, kiitokset Heikille jälleen turvallisesta ja rauhallisesta matkasta. Paikanpäällä saimme kahvit ja suolaista, alkutervehdyksen jälkeen siirryimme omille teepaikoillemme ja peli alkoi. Sää oli monenlainen, aluksi pilvistä, välillä tihkusadetta ja tuulista, lopuksi aurinkokin alkoi paistamaan saaden mukavan lopetustunnelman. Kilpailu päättyi kuitenkin kotijoukkueen reiluhkoon voittoon. Kapteeni yritti kaikkensa (kuvassa) mutta tälläkertaa ei riittänyt. KG parhaat palkittiin, Eero Piispanen 40 pistettä ja Sinikka Jukkara 37 pistettä. Kiitokset isäntäseuralle ja kaikille mukanaolijoille. Pisteet olivat TawG 375 ja KG 361.

Kiitos pelaajille. Sruraavana onkin ohjelmassa kuukausikisa 4/5, sitten seuraottelu KG/IG/KosG mussalossa 24.8, kuukausikisa 5/5 1.9. Lisäksi vielä senioritapahtumia lopuksi

16.9 Seuraottelu IGS/KosG/KG. Iitissä.

21.9 Kymijokiscramble Koskigolf.

6.10 Kinkkukisa.

Tomppa