Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Vielä tarkennuksia ajanvarauksen käytäntöihin.

Haluamme vielä muistuttaa pelaajiamme tällä hetkellä voimassa olevista ajanvarauksen käytännöistä. Pelaajalla ei voi samanaikaisesti olla 3 varausta enempää. Eli nyt jokunen pelaaja on ottanut yhteyttä caddiemastereihin ja pyytänyt heitä tekemään varauksen jollekin tulevalle päivälle, tai seuraavalle viikolle, vaikka heillä jo voimassa tuo maksimi 3 varausta tätä ennen. Eli tällä tavoin ei saa menetellä. Kuten jo aiemmin olemme todenneet kentällä on vielä tällä hetkellä todella suuri käyttöaste, ja lähtöajat ovat kortilla, niin pyrimme jakamaan käytössä olevia aikoja tasapuolisesti. Jatkossa caddiemasterin kautta ei missään tapauksessa voi tehdä ylimääräisiä varauksia. Kaikilla pelaajillamme pitää olla samat säännöt joiden mukaan toimitaan. Pahoittelemme virhettä joka jonkun pelaajan kohdalla on päässyt tapahtumaan.