Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Vuonna 2020 HIO:n tehneitä muistettiin.

Data Group Kotka/KoneKotka Oy on perinteisesti muistanut Mussalon golfkentällä pelikauden aikana Hole in onen tehneitä pelaajia. Tämä tilaisuus on yleensä pidetty pelikauden jälkeen joulukuun alkupuolella, mutta koronasta johtuen tilaisuutta ei pystytty viime vuoden lopulla järjestämään. Data Group Kotka halusi kuitenkin muistaa v.2020 hole in onen tehneitä pelaajia, ja tilaisuus järjestettiin nyt poikkeuksellisesti vasta heinäkuun alkupuolella. Tilaisuuteen oli kutsuttu kaikki paikalliset holarin tehneet pelaajat, yht. 7 kpl. Tilaisuuteen pääsi paikalle 5 hlöä.

Ohessa kuva tilaisuudesta. Kuvassa Data Group Kotkan/KoneKotka Oy:n Jarkko Pippola sekä Raimo Pippola, ja holarin tehneistä Olli-Pekka Suominen, Pertti Heletoja, Anna-Liisa Kaprio ja Antti Rajatalo.

Golfyhteisömme kiittää Data Group Kotkan Jarkko ja Raimo Pippolaa tilaisuuden järjestämisestä.