Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Senioreiden seuraottelu TawG-KG, 3.8. Aikataulu.

Linja-auton aikataulu on seuraava.

Lähtö Mussalon klubilta 6.15

Sutelan pysäkiltä 6.30, mukaan Minna Pieviläinen.

Matkalla poimitaan Ilkka Kakko ja Heletojat.

Takaisin lähdemme palkintojen jaon jälkeen n. 16.00

Omalla kyydillä, Kari Hassinen, Harri Ruuttu, Lasse Koste.

Pääsemme yhteislähdöllä pelaamaan. Olen varannut linja-auton matkalle. Pelaajat jotka tulevat muualta kuin klubilta voisivat ilmoittaa minulle tai caddiemasterille oman kyytinsä. Kuljettajana toimii Heikki joka pelaa myös. Bussiin mahtunee parisenkymmentä kärryä, joten valmistautukaa ettei kaikkien kärryt mahdu kyytiin.

Tomppa.

 

Moi, pääsemme linja-autolla Hämeenlinnaan. Ilmoittautuminen on avattu nexgolfiin, tai caddiemasterille. Aikataulusta tarkemmin lähempänä ajankohtana. Selviää myös onko yhteislähtö mahdollista. Edelleen joudumme ottamaan huomioon ajankohdan viranomaisten ohjeet Covid-tilanteesta mutta tällähetkellä rajoituksia ei ole näkyvillä. Tervetuloa mukaan. Matkalle mahtuu 30 osallistujaa.
Tomppa.