Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Ajanvaraus ja peruutuskäytännöt sekä ilmoittautuminen caddiemasterille ennen pelaamaan lähtöä.

Golfin pelaamisen suuri suosio on jatkunut myös pelikaudella 2021 Mussalon golfkentällä. Tämän kauden aikana on ikävä kyllä ollut havaittavissa ajanvarausten suhteen käytäntöjä jotka hankaloittavat peliaikojen saamista kentällämme. Toivomme että jatkossa peliajan varanneet toimisivat aina seuraavasti; käy aina ennen kentälle menoa vahvistamassa caddiemasterille että olet paikalla. Näin toimitaan aina kun caddiemasterin toimisto on avoinna. Jo varattu peliaika tulee peruuttaa viimeistään 2 tuntia ennen lähtöä. Lähdön varaaja on vastuussa kaikista tekemistään varauksista. Varauksia ei saa tehdä ns. ”haamupelaajalle”, eli varataan lähtöön paikka pelaajalle, jolla ei ole aikomustakaan tulla pelaamaan, mutta näin toimimalla poistetaan mahdollisuus muiden tulla pelaamaan samaan lähtöön.

Muistakaa myös merkitä varaukseenne, pelaa vain 9 reikää,  jos Teillä on aikomuksena pelata vain 9 reikää.

Toivomme kaikkien pelaajien suhtautuvan vastuullisesti varaamiinsa peliaikoihin. Jos varattuna aikana pelaaja ei saavu paikalle siitä etukäteen ilmoittamatta, voimme jatkossa joutua lähettämään tästä pelaajalle ns. no show laskun.

Toimimalla yllämainituin ohjein, pystymme mahdollistamaan peliajan mahdollisimman monelle pelaajalle. Kiitos jo etukäteen yhteistyöstänne.