Kotkan Golf Oy:n kausipelimaksu 31.10.2021 jälkeen. Ei erillistä maksua loppukauden pelaamisesta.

Kotkan Golf Oy:n hallitus oli tammikuussa 2021 päättänyt että pelikaudella 2021 otetaan käyttöön käytäntö jossa Kotkan Golf Oy:n kausipelimaksu on voimassa pelikauden alusta 31.10.2021 asti. Jos kenttä olisi vielä tämän jälkeen avoinna pelaamiselle perittäisiin pelaamisesta marraskuun ensimmäisestä päivästä eteenpäin joko kierroskohtainen maksu tai loppukaudelle pienimuotoinen kausipelimaksu.

Kotkan Golf Oy:n hallitus on kuitenkin päättänyt että koska alkukauden pelaamista häiritsi/hieman rajoitti 1. & 4. väylien uusien viheriöiden valmistuminen, haluaa Kotkan Golf Oy:n hallitus kittää kaikkia osakkaitaan sekä Kymen Golf ry:n jäseniä heidän ymmärryksestään ja kärsivällisyydestään, siten että Kotkan Golf Oy:n kausipelimaksun pelikaudelle 2021 maksaneet saavat tällä maksulla pelata pelikauden 2021 aikana niin pitkään kuin kenttää pystytään pitämään auki. Eli jos kenttä on auki 1.11.2021 jälkeen ei pelaamisesta peritä mitään ylimääräistä maksua.

Kotkan Golf Oy:n hallituksen psta

Tj.Tommi Nousiainen

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset