”Maanantailintu” taas Kymen Golfille


Kapteeni Juha Hirvi tyytyväisenä kiertopalkinnon kanssa.

 

Kymen Golf otti murskavoiton Koski Golfista keskiviikkona Mussalon kentällä pelatussa perinteisessä 10:n pelin reikäpeliottelussa. Kahden osaottelun loppunumeroiksi muodostui Kymen Golfille komeasti 15-5.
Viime viikon torstaina Kuusakoskella pelattu ensimmäinen osaottelu päättyi Kymen Golfille 6,5-3,5. Mussalon kentällä kotijoukkue vain lisäsi etumatkaa numeroin 8,5-1,5  ja näin yhteispisteiksi muodostui KG:lle 15-5.

Kuusankoskella Kymen Golfin joukkueessa pelasivat Tommi Sievers, Kimmo Korttila, Juho Hyvönen, Sannaleena Sirola, Risto Vuoksiala, Klaus Hypen, Jukka Leijamaa, Riitta Vuoksiala, Päivi Leijamaa, Olli-Pekka Jaakola ja Heikki Illiminsky.

Kotkassa seuraotteluvoiton varmistaneessa kotijoukkueessa pelasivat Pekka Salmi, Kimmo Korttila, Terhi Kvikant, Risto Vuoksiala, Sannaleena Sirola, Kaj Luukas, Riitta Vuoksiala, Petri Paajanen, Anssi Hypen, Minna Pieviläinen sekä joukkueen kapteenina Juha Hirvi.

Seuraottelun kiertopalkinto ”Maanantailintu”

vuodelta 1996 (Kalevi Korsu).

 

Kirjoittaja: Risto Vuoksiala

Kategoriassa Etusivu, Yleinen