KG seniorit vierailivat Hyvinkäällä. Tapio Gullsten ja Anja Alenius KG parhaat.

Kaunis ja kuuma päivä, kävimme ”luovuttamassa” kiertopalkintokristallin lainaan HYVIgolfilaisille. Heidän kenttä oli loistavassa kunnossa, kuuma päivä verotti meidän joukkueen terää sen verran jotta kristalli jäi heille. Pistelaskussa kymmenen parhaan pelaajan tulos otettiin, Hyvigolf 367 pistettä ja KG 321 pistettä. KG paras pelaaja oli Tapio Gullsten 37 pistettä, voittaen myös SCR-sarjan. Paras KG nainen oli Anja Alenius 36 pistettä. Kiitos kaikille mukana olleille ja kiitos tietenkin isännille kun saimme käydä kylässä. Seuraavaksi senioreilla on luvassa tiistaina 6.7 3/5 kuukausikisa ja sen jälkeen kolmen tiin kilpa 12-14.7.

Tervetuloa mukaan.

Tomppa

Kirjoittaja: Tomppa@live.fi

Kategoriassa Senioritiimi