Midipelaajat ja valkoinen lippu! Pelaajilta iso kiitos forecadeille, helpotus kun valkoinen lipu nousi.

Pelaajilta suuri kiitos lippuja näyttäneille forecadeille, hienoa kun olitte paikalla, monen pelaajan suusta tuli iso kiitos kun harhautuneen lyönnin jälkeen nousi valkoinen lippu. Usea pallo olisi jäänyt löytämättä ilman teidän vapaaehtoisten liputtajien apua. Kiitos myös järjestysorganisaatiolle ja tuomareille kisan läpiviennistä. Ravintolan väelle tosi iso kiitos pitkistä päivistä ja mukanaolijoiden mukaan hyvästä ruuasta. Starttereille myös kiitos mukanaolosta ja pikaisesta poissaolon paikkauksesta. Kenttä oli viritetty hienoon kuntoon, joskin jälleen piti pintansa kokeneiden golfareiden hyökkäystä vastaan.

Kaikkiaan hienosti vedetty kisatapahtuma, myös oman seuran pelaajilta hyvin pelattu kilpa. Hyvää kesän ja kauden jatkoa.

Kiitos minunkin puolestani, oli mukava olla osaavien jäsenten kanssa tekemisissä.

Tomppa

Kirjoittaja: Tomppa@live.fi

Kategoriassa Etusivu, Uutiset