Oletko jo vastannut Kymen Golfin jäsenkyselyyn? Vielä ehdit vaikuttamaan

Millaiseksi arvioit tulevaisuutesi golfin harrastajana, ja millaisissa olosuhteissa haluat kehittää taitojasi? Pääsetkö pelaamaan kentällemme silloin, kun se sinulle parhaiten sopii? Miten golfyhteisömme, kenttämme, seuran ja klubin toimintaa ja palveluja pitääisi parantaa? Tiedotetaanko asioista tarpeeksi ja oikeissa kanavissa? 

Näihin ja moniin muihin asioihin voit ottaa kantaa Kymen Golfin jäsenkyselyssä, joka on vielä parin viikon ajan avoinna. Linkki kyselyyn on tämän jutun lopussa.

Kymen Golf pyrkii kyselyllä kartoittamaan jäsenistönsä tyytyväisyyttä tai tyytymättömyyttä nykyiseen toimintaan. Samalla haetaan tietoa ja vinkkejä siitä, mihin suuntaan toimintaa ja olosuhteita olisi kehitettävä. Kyselyssä on kolmisenkymmentä kohtaa: pelaamisesta, kentästä ja palveluista, seuratoiminnasta ja naisten toiminnasta.

Kyselyyn vastataan rasti ruutuun -tyylillä, joissakin kysymyksissä voi rastia useammankin vaihtoehdon. Useisiin kysymyksiin liittyy mahdollisuus omasanaiseen kommentointiin, ja kyselyn lopussa on erityinen kohta vapaalle sanalle. Vastaaminen tapahtuu anonyymisti; taustatiedoksi kerätään vain ikä- ja sukupuolijakauma sekä tieto peliharrastuksen aktiivisuudesta.

Käytä hyväksesi mahdollisuus vaikuttaa oman seurasi asioiden hoitamiseen ja tulevaisuuden ratkaisuihin! Kysely on avoinna 22. kesäkuuta saakka.

Linkki kyselyyn:

https://fi.surveymonkey.com/r/Y88Q7YJ

Kirjoittaja: Markku Espo

Kategoriassa Etusivu, Yleinen