PING Open Su 6.6.klo 9:00 alkaen. 2 pelaajan Scramble. Kilpailuun otetaan mukaan 40 paria!

Palkintona PING tuotteita + voittajapari saa kutsun PING Open 2021 Finaaliin, joka pelataan Tuusula Golfissa 21.8.2021

Pelimuotona kahden hengen Scramble:

Joukkueen kaikki pelaajat lyövät tiiltä ja avauksien jälkeen joukkue valitsee mielestään parhaimmassa paikassa olevan pallon. Pallon paikka merkitään. Pelaaja, jonka pallo valitaan, lyö ensimmäisenä. Sen jälkeen joukkueen toinen jäsen pudottaa pallonsa, kuitenkin enintään yhden mailanmitan päähän merkitystä paikasta, eikä lähemmäksi lippua. Kukin joukkueensa jäsen pelaa omaa palloaan. Peli jatkuu samalla tavalla, paitsi viheriöllä pallot asetetaan.

Tasoitus: Tasoituslyöntien määrä on 25 % yhteenlasketusta tasoituksesta kahden ryhmässä. Joukkueen pelitasoitus ei voi olla kuitenkaan suurempi kuin tasoitukseltaan joukkueen parhaimman pelaajan pelitasoitus.

Kilpailutulos ei vaikuta pelaajien tasoituksiin.

Kilpailumaksuun sisältyvät myös lounas ja giveawayt.

HUOM! Kilpailuun otetaan mukaan 40 paria!

Ilmoittautumiset NexGolfin kautta tai caddiemasterille, caddie@kymengolf.fi, tai 05-2103700, viimeistään pe 4.6. klo 14:00 mennessä.

Tervetuloa metsästämään finaalipaikkaa Tuusula Golfiin.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset