Vastaa jäsenkyselyyn – vaikuta Kymen Golfin toiminnan kehittämiseen

Oletko tyytyväinen golfyhteisömme tarjoamiin peli- ja kilpailumahdollisuuksiin? Entä klubin palveluihin? Mitä kehittämiskohteita on kentällä ja seuratoiminnassa? Tehdäänkö Kymen Golfissa hyviä päätöksiä ja tiedotetaanko asioista tarpeeksi? Oletko itse kiinnostunut osallistumaan seuran tiimien toimintaan ja talkoisiin? Millaiseksi näet oman tulevaisuutesi golfin harrastajana?

Muun muassa tällaisiin asioihin voit ottaa kantaa Kymen Golfin kyselyssä, joka on juuri julkaistu seuran jäsenten vastattavaksi. Linkki kyselyyn on tämän jutun lopussa.

Kymen Golf pyrkii kyselyllä kartoittamaan jäsenistönsä tyytyväisyyttä tai tyytymättömyyttä nykyiseen toimintaan sekä saamaan tietoa ja vinkkejä siitä, mihin suuntaan toimintaa ja olosuhteita olisi kehitettävä. Kyselyssä on kolmisenkymmentä kohtaa: pelaamisesta, kentästä ja palveluista, seuratoiminnasta ja naisten toiminnasta.

Kyselyyn vastataan rasti ruutuun -tyylillä, joissakin kysymyksissä voi rastia useammankin vaihtoehdon. Useisiin kysymyksiin liittyy mahdollisuus omasanaiseen kommentointiin, ja kyselyn lopussa on erityinen kohta vapaalle sanalle. Vastaaminen tapahtuu anonyymisti; taustatiedoksi kerätään vain ikä- ja sukupuolijakauma sekä tieto peliharrastuksen aktiivisuudesta.

Käytä hyväksesi mahdollisuus vaikuttaa oman seurasi asioiden hoitamiseen ja tulevaisuuden ratkaisuihin! Kysely on avoinna noin kuukauden ajan.

Linkki kyselyyn:

https://fi.surveymonkey.com/r/Y88Q7YJ

Kirjoittaja: Markku Espo

Kategoriassa Etusivu, Yleinen