K-market Mussalo lähipelikisat tiistaina 25.5.

K-market Mussalon sponsoroimat lähipelikisat alkavat ensi viikon tiistaina 25.5. Tämän jälkeen tapahtuma järjestetään joka toisena tiistaina (tarkemmat ajankohdat löytyvät kilpailukalenterista). Tapahtuma alkaa aina kello 18 ja on avoin kaikille 6-14 vuotiaille. Tapahtuma on ohjattu, ohjaajana Annamari Laukkanen sekä hänen apunaan tapahtumaa on ohjaamassa myös muutama muu aikuinen. Osallistuminen on ilmaista ja K-market Mussalo sponsoroi jokaiselle osallistujalle limun ja karkkipussin. Lisäksi neljä parasta palkitaan golfvälinepalkinnoilla. Jaossa myös arvontapalkinto.

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ja pelivälineet saa paikanpäältä. Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan kisaa ja voivat myös auttaa tulosten laskennassa. Kokoontuminen tapahtuu alaviheriöllä (harjoitusviheriö klubirakennuksen vieressä vasemmalla). Tapahtuma kestää noin yhden tunnin (korkeintaan puolitoista tuntia). Tervetuloa kisailemaan!

Myös muut junnutapahtumat käynnistyvät pikkuhiljaa tältä kesältä. Lasten liikuntakerho (avoin 6-9 vuotiaille) alkaa keskiviikkona 9.6. klo 18. Junioreiden oman sisäisen Kymen Golfin Tourin ensimmäinen osakilpailu pelataan 2.6. kello 17:30 alkaen.

 

 

Kirjoittaja: Caddiemaster

Kategoriassa Etusivu, Yleinen