Golffia ja skumppaa ladyille menestys!

Naisten peli-ilta monin tavoin menestys!

Naiset pelasivat tiistai-iltana loistavassa säässä kauden ensimmäisen  ”Golfia ja skumppa ladyille” peli-illan. Turnausmuotoisena pelattavien  peli-iltojen ”avajaisissa” saivat naiset tutustua myös puheenjohtajaan, Pekka Salmeen, joka kävi tervehtimässä. Loistavan sään ja suuren osanottajamäärän lisäksi pelattiin hyviä tuloksia ja peli-ajatkin aikataulun puitteissa! Hyvä Kymen Golfin Naiset!

Tulokset olivat kaiken kaikkiaan  hyvät, 30 % pelasi tasoitukseensa tai yli! Riemunkiljahduksista päätelleen pelissä pelattiin ainakin yksi birdie!
Pistetilanne julkaistaan Naisten toiminta sivuilla lähiaikoina ja se tulee myös klubilla naisten ilmoitustaululle. Jokainen voin seurata omaa tilannettaan turnauksessa!

Kisan voitti Jaana Eskelinen 27 bogeypisteellä! Jaetulle 2:lle sijalle 23 bogeypisteellä jopa 4 pelaajaa: Seija Antikainen, Mandi Lommi, Sinna Neuvonen ja Anne-Maija Suominen. Onnittelut voittajille!
Arvonnassa onnetar suosi Silja Huhtasta! Onnittelut

Palkinnot on noudettavissa Caddie Masterilla Helatorstaina iltapäivällä!

Seuraava naisten ”Golfia ja skumppaa ladyille” pelataan 25.5. Alkaen klo 17.00 Silloin peli-muotona on    Summan Mutikka ( pelataan 9R PB joista pelin päätyttyä arvotaan  5 reikää,  joiden tulokset tulevat kisaan mukaan)

 

Kuva Janette Kyötikki

Kuva Janette Kyötikki

Kirjoittaja: terhi kvikant

Kategoriassa Naiset, Uutiset