RTL 2021 ja WHS TASOITUSLASKENTA

Tällä hetkellä Gamebook:n toiminnassa on vielä päivitysten viivästymisen vuoksi puutteita, jotka vaikuttavat mm. tasoituskierrosten päivittymiseen Race To London viikkokilpailussa. Tämän vuoksi toistaiseksi ko. kisassa pelatut kierrokset EIVÄT välity WHS tasoituslaskentaan mukaan. Jotta tasoitus pysyy kuitenkin oikeana, tulee pelaajan kilpailukierroksen pelattuaan toimittaa tasoituslaskentaa varten tulokset, joko

  1. Tuloskortilla Caddiemasterille, joka syöttää tulokset NexGolfiin ja sitä kautta mukaan tasoituslaskentaan. Jos kortin jättää illalla menee laskenta seuraavaan päivään
  2. Syöttää tuloksen erillisenä tasoituskierroksena Gamebook:iin Tai Nexgolfiin

Em. tavalla taataan tasoituksen pysyminen oikeana. Jos pelaaja pelaa RTL kierroksen jonkun toisen kilpailun yhteydessä, ei erillistä tulosten kirjaamista tarvita vaan tasoitustulos tulee suoraan toisesta kilpailusta.

Päivitämme tilanteen kun Gamebook päivitykset saadaan tehtyä ja toimimaan myös viikkokilpailussa päivittäisen laskennan kautta. Valitamme pelaajille tästä tuplakirjauksesta aiheutuvaa vaivaa mutta pitää muistaa että tasoituksen ajantasalla pitäminen on loppujen lopuksi jokaisen pelaajan vastuulla. Näillä ohjeilla se onnistuu !

T: Kilpailu- ja RTL 2021 tiimit

Kirjoittaja: Heikki Illiminsky

Kategoriassa Etusivu, Yleinen