Tutustumis-iltoihin kaivataan ohjaajia

Tule mukaan kannustamaan meille uusia pelaajia!

Golfbuumi jatkuu tänäkin vuonna ja Kymen Golf aikoo ottaa siitä oman osuutensa. Klubillemme mahtuu vielä uusia jäseniä ja pelaajia. Tilastojen mukaan useimmat aloittavat pelaamisen jonkun kannustamana. Nyt Sinulla on mahdollisuus tulla kannustamaan jotakuta aloittamaan golfin!

Kymen Sanomien ilmoituksen innoittamana toivomme että tutustumis-iltoihin tulee sankoin joukoin uusi ihmisiä tutustumaan peliin, jotka tarvitsevat tukea ja kannustusta pelin aloittamiseen. Tule mukaan kannustamaan ja tukemaan. Edistät  samalla klubimme menestymistä ja saat itse hyvän mielen!

Ei tarvitse olle huippupelaaja, ei tarvitse osata neuvoa swingiä, stanssia, grippiä…..Pro Tommi hoitaa perusasiat rangella. Tutustumis-illan osallistujat pelaavat ykkös-väylän, range- ja puttiharjoitusten jälkeen. Silloin tarvitaan henkilöitä jotka kannustavat ja huolehtivat väylällä olevien turvallisuudesta. Ei siis vaikeaa! Kyse on 1-2 tunnista 1-4 kertaa tämän kesän aikana. Tuolla panoksella saatat tuoda klubillemme monta uutta pelaajaa ja euroa. Tulee mukaan vaikka vain kerran tai kaksi!

Illat ovat keskiviikoisin  26.5; 9.6; 30.6 ja 14.7. klo 18-20.

Ilmoittaudu caddie Masterille.

ks. sunnuntai 9.5.2021 Kymen Sanomat

 

 

Kirjoittaja: terhi kvikant

Kategoriassa Etusivu, Uutiset, Yleinen