Naisten peli-/kilpailumatka

Lähde Saimaalle Lady-porukassa pelaamaan golfia!

 

Aloitimme viime vuonna perinteen pelata Kaunis Veera kisassa, Lappeenrannassa. Perinteeksi se muodostuu vasta kun tapahtumaa toistetaan! Siksi lähdemme tänäkin vuonna pelaamaan Kaunis Veera kisassa, 18.7. Yhdistämme tänä vuonna kilpailun ja huvin, eli lähdemme reissuun jo lauantaina  17.7. aamulla. Pelaamme Holiday Club Saimaan kentällä lauantaina kierroksen. Viihdymme  Imatran kylpylän  SPAssa ja vietämme iltaa yhdessä syöden ja seurustellen! Sunnuntai aamuna, 18.7. suuntamme Lappeenrannan upealle kentälle ja näytämme Kymen Golfin Naisvoiman! Illalla palaamme Kotkaan.

Matkalle mahtuu 20 naista, elämme uskossa että korona sallii linja-automatkan, eli ei tarvitse huolehtia ajamisesta.

Aikataulu täsmentyy lähempänä ajankohtaa.

Matkan hintaan kuuluu green fee lauantaina, yöpyminen parvekkeellisissa 2hh huoneissa, SPAn ja kuntosalin käyttö, aamiainen sunnuntaina ja linja-automatka. Kaunis Veeran kilpailumaksu ei sisälly (oli vuonna 2020 65 €, sisälsi lounaan) eikä lauantain ruokailut. Illallista syömme yhdessä hotellin terassilla (sään salliessa!😀)

Matkan hinta on 180,oo – 245,00 € riippuen osallistujamäärästä (enintään 20 hlöä ja vähintään 10 hlöä) mitä useampi lähtee matkaan sen halvempaa!

Sitovat ilmoittautumiset 15.6.2021 mennessä, Nexgolfiin ( ladyjen peli-/pelimatka). Ilmoita myös mahdollinen huonekaveri ja erityistuokavalio.

Lisätietoa terhi.kvikant@gmail.com

 

 

 

 

Kirjoittaja: terhi kvikant

Kategoriassa Etusivu, Naiset, Uutiset