Suurin pudottaja

Jätä tasoituskortteja ja ole ”suurin pudottaja!”

Kaikki Kymen Golfin jäsenet osallistuvat ”suurin pudottaja”-kisaan, jossa kisataan siitä kuka pudottaa tasoitusta eniten kauden aikana. Tuloksia tarkastellaan kuukausittain, eli touko-, kesä-, heinä- ja elokuussa ja se, joka on pudottanut tasoitustaan eniten kyseisen kuukauden aikana, palkitaan Kapteenin palkinnolla! Kannattaa siis jättää tasoituskortteja! Joita muutenkin toivotaan jokaisen jättävän vähintäin 20 kauden aikana!

Kisa alkoi tänään 1.5.2021 ja päätty 31.8.2021 jonka aikana palkitaan 4 suurinta pudottajaa!

Tuloskortteja paluttamaan tai tallentamaan sähköisesti!

Mikäli et halua olla kisassa mukana, ilmoita siitä Caddie Masterille.

 

 

 

 

 

 

Kirjoittaja: terhi kvikant

Kategoriassa Ajankohtaista, Etusivu, Yleinen