Tule mukaan kummipelaajatoimintaan!

Kaudella 2021 seurassamme toimii vapaaehtoisia kummipelaajia, jotka tarjoavat uusille jäsenillemme mahdollisuuden saada tukea kentällä pelaamiseen golfin harrastuksen alkutaipaleella. Kummipelaajatoiminnan avulla haluamme toivottaa uudet pelaajat tervetulleeksi golfyhteisöömme ja auttaa heitä saavuttamaan positiivisia pelikokemuksia.

Kummipelaajat tarjoavat ensisijaisesti käytännön ohjeistusta kentällä pelaamiseen niille, jotka sitä haluavat. Uskomme, että kummien tuki madaltaa kynnystä pelaamiselle, ja sujuvan pelaamisen ansiosta jo ensimmäiset pelikierrokset ovat mielekkäitä.

Tietoa kummitoiminnasta ja kummipelaajien yhteystiedot kerrotaan seuran nettisivuilla ja klubin ilmoitustaululla. Tavoitteena on myös, että jokaiselle green card -kurssille nimetään omat kummit, jotka esittäytyvät lyhyesti kurssien lopuksi. Lisäksi kaikki kummit ovat mukana whatsapp-ryhmässä, johon uusilla pelaajilla on mahdollisuus liittyä. Pelikierroksista voidaan sopia ryhmässä tai järjestää vakiopelivuoro, johon ilmoittaudutaan erikseen.

Tällä hetkellä kummitoimintaan on ilmoittautunut yli 15 vapaaehtoista. Kummit voivat osallistua toimintaan omien mahdollisuuksiensa mukaan. Yksikin pelikierros kesässä voi auttaa uutta pelaajaa vahvistamaan positiivisia kokemuksia uuden harrastuksen parissa. Tulethan mukaan!

Kummitoiminnasta vastaavat Petri Paajanen, Tom Sandström sekä Miia Pulliainen. Heiltä voit kysyä lisätietoa toiminnasta ja ilmoittautua mukaan siihen: Tom Sandström tomppa@live.fi, Petri Paajanen petri.paajanen1@saunalahti.fi, Miia Pulliainen miia.pulliainen@live.com .Ilmoittautua ja lisätietoa voit kysyä myös caddiemasterilta.

Kirjoittanut: Miia Pulliainen

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Kummipelaajatoiminta