Tasoituskierrokset ja ebirdie.

eBirdien kautta jätettävät tuloskortit menevät Golfliiton uuden mobiilituloskortti sopimuskumppanin mScorecardin kautta, eBirdiestä ei siis enää ole linkkiä Golf Gamebookiin. mScorecard on julkaissut uusimman sovellusversion, jossa tasoituskierrosten jättäminen on mahdollista. Käyttäjä voi jättää omat sovelluksen kautta tasoituskierrokset kaikilta tasoitusjärjestelmän hyväksymiltä reikämääriltä (9-18).

Päivitetyssä versiossa mScorecardin valikkoon tulee uusi vaihtoehto: aktivoi tasoituskierrokset. Pyydetyt jäsentiedot syöttämällä mScorecard yhdistyy eBirdie -palveluun ja tästä eteenpäin aloitetut tasoituskierrokset menevät tasoituslaskentaan. Tarkkaile siis mobiililaitettasi – uusi mScorecard tulee vaiheittain kaikkien saataville viikon 17 aikana.

mScorecardiin pääset eBirdien etusivun Pelaa -napista. Jos sovellusta ei ole ladattu, nappi vie sovelluskauppaan.

Tasoituskierrokset voi jättää edelleen myös kirjautumalla omilla tunnuksilla Nexgolf-palveluun, josta ”Syötä tulos”-toiminnolla pääsee syöttämään omia tasoituskierroksia.

Myös Golf Gamebookissa pelatut kierrokset päivittyvät normaaliin tapaan golfliiton sivuille, ero edellisvuoteen on ettei eBirdie ole suoraan yhteydessä Gamebook-appiin.

Tasoituksen päivittyvät seuraavaksi päiväksi viime vuonna käyttöön otetun WHS-tasoitusjärjestelmän mukaisesti.

Tuloskortin voi myös jättää caddiemasterille.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset