Naisten peli-illat 2021


Golfia ja skumppaa Ladyille!

Kaikkille Kymen Golfin naisjäsenille tarkoitetut peli-illat, jotka jo paremmin tunnetaan ”Golfia ja skumpaa Ladyille”- nimellä, jatkuvat tänäkin vuonna tiistai-iltaisin. ”Golfia ja skumppaa ladyille” -iltoina pelataan eri pelimuotoja, esim. scramble, PB, lasketaan vain putit jne. Jokainen pelaa aina omalla tasoituksellaan. Jokainen pelaaja pelaa haluamansa tiiltä, kokenut pelaaja voi pelata esim. 52-tiiltä, vasta golfiin pariin tullut 36-tiiltä ja tietenkin 47 tii on pelissä mukana.

Turnaus 2021

Tällä kaudella pelamme taas turnausmuodossa! Saamme pisteitä aina kun osallistumme peli-iltaan ja sijoituksista saamme pisteitä! Kauden lopulla, päätöskisassa palkitaan mm.  eniten pisteitä kerännyt. Golfia ja skumppaa Ladyille, peli-iltoja on tällä kaudella 10, lisäksi yhtenä tiistai-itana saamme Kaakon Golfin naiset vieraaksi.

Päätöskisa

Naisten kausi päätetään Lippukisaan syyskuussa, 24.9.2021 Päätöskisan jälkeen (koronarajoituksin!!), jaetaan päätöskisan palkinnot sekä palkitaan turnauksen ja koko kauden parhaat ruokailun ja seurustelun merkeissä!

Kierroksen hinta ja palkitseminen

Golfia ja skumppaa ladyille -pelikierroksen  hinta on normaali greenfee puolelta kierrokselta (sisältyy kausipelimaksuun) joka maksetaan caddie masterille. Lisäksi maksat  5 €  vastuuvuorossa olevalle Lady-toimijalle. Tuolla 5:llä eurolla saat lasillisen skumppaa, tai muun haluamasi juoman. Golfia ja skumppaa Ladyille kierroksilla palkitaan voittaja tai voittajia, riippuen osallistujamäärästä sekä arvotaan aina vähintäin yksi palkinto. Kymen  Golfin yleisten sääntöjen mukaan arvontapalkintoa ei voi saada pelaaja, joka on voittanut muun palkinnon. Arvontapalkinnon saaminen edellyttää myös paikallaoloa palkintojen jaossa (koronajaoitukset huomioiden)

Turnauspistetaulukko

Osallistuminen Sijoitus Sijoituspisteet
5 p 1 6 p
5 p 2 4 p
5 p 3 3 p
5 p 4 2 p
5 p jne – 5  – 1 p

 

 

Kirjoittaja: terhi kvikant

Kategoriassa Etusivu, Naiset, Uutiset