Su 18.4. pelattava KevätScramble kilpailu aloitetaan klo 8:00 alkaen.

Huomenna su 18.4. pelataan Mussalon golfkentällä pelikauden 2021 ensimmäinen kilpailu, 2 pelaajan KevätScramble. Kilpailu pelataan väliaikalähdöillä, ja ensimmäinen lähtö tapahtuu 1.tiiltä klo 8:00 alkaen.

Toivomme että mahdollisimman moni maksaisi kilpailumaksun etukäteen. Tällä pystyisimme vähentämään asiointia caddiemasterin toimistossa. Kilpailumaksun voi maksaa etukäteen Kotkan Golf Oy:n pankkitilille; FI1731311000502942, tai Mobilepaylla koodilla; 96899. Myös eri liikuntakortit sekä liikuntasetelit käyvät maksuvälineiksi.

MUISTAKAA KÄYTTÄÄ MASKIA KUN ASIOITTE KLUBIRAKENNUKSESSA!

Ohessa huomisen kilpailun kilpailumääräys.

Kilpailumääräys 20210418 KevätScramble

Tulemme avaamaan lisää lähtöaikoja muille pelaajille kilpailun perään, heti kun aamulla varmistuu että kilpailu päästään aloittamaan ajallaan!

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset