Ladyjen kesää 2021

Kymen Golfin Ladyille, eli naisille, on tänäkin vuonna tarjolla kaikenlaista kivaa. Lady-toiminta on tarkoitettu kaikille Kymen Golfin naispuolisille jäsenille. Olet tervetullut mukaan kaikkeen toimintaan ja tapahtumiin riippumatta siitä oletko juuri aloittanut golf harrastuksen, tai olet jo  golf”konkari”, olet nuori tai jo hieman kauemmin elänyt, olet pitkä ja hoikka, tai  lyhyehkö ja elopainoakin hieman kertynyt…… kaikki naiset mukaan Lady-tapahtumiin!

”Golfia ja skumppaa ladyille” on tiistai-iltaisin järjestettävät rennot peli-illat, jossa jokainen pelaa omalla tasoituksellaan. Harjoitellaan eri peli-muotoja, tutustutaan toisiimme, sadaan uusia peli-kavereita, opimme tarvittaessa golfin sääntöjä ja tapoja ja pidämme  yleisesti ottaen  hauskaa . Peli-illoista julkaistaan lisää erikseen.
Lisäksi tarjoamme tänä kautena jumppaa, Pro Tommin opetuksia, kilpa/pelimatkoja….sekä jos Sinulla on ideoita/ toiveita, esitä ne meille, toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Toivotan Sinut tervetulleeksi  Ladyjen tapahtumiin ja toimintaan!
Seuraa Naisten sivustoa, sieltä saat ajankohtaista tietoa!
Ja tiedäthän että Kymen Golfin naisilla on myös Facebook-ryhmä, ”Kymen Golf Naiset”. Siellä informoidaan, keskustellaan ja vaihdetaan kuulumisia!

Hyvää Ladyjen Golf-kesää kaikille!

Terhi Kvikant
Ladykapteeni

Kirjoittaja: terhi kvikant

Kategoriassa Naiset