Kenttä avataan la 10.4. klo 9:00. (SÄÄVARAUS). Huomioidaan edelleenkin pelaamiseen liittyvät erityisohjeet.

Mussalon golfkenttä avataan pelaamiselle la 10.4. klo 9:00 alkaen, (säävarauksella).

Kenttä avataan kesäviheriöille lukuunottamatta väyliä 1. & 4. joilla käytössä tilapäiset viheriöt.

Koronavirusepidemian ja rajoitusten ollessa päällä pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys on ykkösasia. Seuraamme viranomaisten ja Suomen Golfliiton tiedotteita ja ohjeistuksia tilanteessa.

Huomiota tulee kiinnittää ennen ja jälkeen kentällä tapahtuvaan toimintaan, sekä huomioida myös pelikaverien kanssa toimiminen pelikierroksella. Jotta pelaaminen on mahdollista, tulee kaikkien pelaajien noudattaa oheisia sääntöjä. Säännöt on tehty, jotta pystymme pelaamaan turvallisesti ja estämään viruksen leviämisen. Pelaajien on mahdollista pelata ilman kontaktia muihin ihmisiin siirtymällä suoraan omasta autosta kentälle koskematta mihinkään muuhun kuin omiin golfvälineisiinsä.

Kymen Golf ry:n jäsenet jotka pelaavat green feellä ja Kotkan Golf Oy:n kausipelimaksun maksaneet voivat varata peliaikansa NexGolf ajanvarauksen kautta. Vieraspelaajat voivat varata peliajan ja maksaa green feensä teetime.fi- sivuston kautta. Green feen hinta huhtikuussa 30€. Vieraspelaajat voivat maksaa green feensä myös suoraan Kotkan Golf Oy:n pankkitilille; FI1731311000502942, viestiin pelaajan nimi ja pelipäivä. Green feen maksaminen onnistuu myös Mobilepaylla, numerokoodi; 96899.

Noudatathan kentällä seuraavia peliohjeita:

  • älä kättele, tai halaa pelikavereita
  • pidä huolta turvaetäisyydestä koko kierroksen ajan (vähintään 2m)
  • älä tule kentälle liian aikaisin, vain yksi ryhmä tiiboksissa kerrallaan
  • käytä vain omia pelivälineitä
  • älä tule pelaamaan tai kentän alueelle jos sinulla on mitään flunssan oireita, jos lähipiirissäsi on flunssaoireita, tai jos olet matkustuksen tai muun vuoksi karanteenissa
  • bunkkeriharavat on poistettu kentältä.
  • pidä huolta säännöllisestä käsien pesusta, pidä kentällä mukana aina käsidesiä.
  • suosittelemme käyttämään digitaalista tuloskorttia tai vain omaa tuloskorttia.

Ravintola Holari palvelee maanantaista 12.4. alkaen take away-periaatteella. Golfklubin sauna- ja pukuhuonetilat ovat kiinni. Golfklubin aulassa olevat WC:t ovat pelaajien käytössä. Kenttä-WC, Karhunkolo on kiinni. Caddiemasterin toimisto on avoinna ma 12.4. alkaen klo 10-16. Muistathan pitää maskia asioidessasi caddiemasterin toimistossa. Hoidathan asiat ripeästi, pidetään kontaktit minimissä. Näin saamme nauttia golfista ilman lisärajoituksia.

Mukavaa uuden golfkauden alkua

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset