Jäsenmaksu -ja kausipelimaksulaskut laskutettu. Laskut löytyvät NexGolfista.

Kymen Golf ry:n jäsenmaksulaskut sekä Kotkan Golf Oy:n kausipelimaksulaskut on lähetetty 15.1.2021. Laskut lähtivät ensisijaisesti sähköpostilla, (viestin lähettäjä NexGolf). Mikäli olet mielestäsi NexGolfin asetuksiin laittanut että haluat vastaanottaa laskusi sähköpostilla, mutta laskuja ei näy, niin tarkista myös roskapostisi. N. 100 jäsenelle laskut lähtevät postilla viikon 3. aikana. Laskut löydät myös NexGolfista omasta profiilista.

Kausipelimaksua on mahdollista maksaa erissä, maks. 10. erässä. Jos maksat kausipelimaksua erissä, käytä maksaessasi laskussa olevaa viitenumeroa jokaisen maksun yhteydessä, tällöin maksu kohdistuu samaan laskuun. Kausipelimaksun viimeinen maksuerä on 15.10.2021. Kausipelimaksua voi maksaa myös eri liikuntaseteleillä. Jos käytät liikuntaseteleillä maksaessasi mobiilimaksua, niin maksun vastaanottaja on Kotka Golf Center/Kotkan Golf. Maksustasi tulee tänne meidän toimistoomme sähköposti, jonka jälkeen hyvitämme tämän maksun kausipelimaksuusi NexGolfin järjestelmään. Osakkaat voivat vähentää kausipelimaksusta osakkeiden antaman alennuksen 10€/osake, maks. 4. osakkeesta, eli enimmillään tuo alennus on 40€/hlö.

Laskujen ohessa tulleessa maksuohjeessa oli myös ensimmäistä kertaa maininta kausipelimaksun pituudesta. Kuten maksuohjeessa mainitaan, on kausipelimaksu v. 2021 voimassa kentän avaamisesta keväällä kuluvan vuoden lokakuun loppuun asti kentän ollessa avoinna pelaamiselle. Mikäli kenttä on pelattavassa kunnossa ja avoinna 1.11.2021 jälkeen suoritetaan mahdollisesta pelaamisesta erillinen pelimaksu, joko päivä-, viikko- tai kuukausipelimaksu. Tämä päätös on tehty siitä syystä että kauden mahdollisesti jatkuessa vielä marraskuussa syntyy kentänhoidon puolella kustannuksia, mutta tässä vaiheessa ei mistään synny enää tuloja. Tällä erillisellä pelimaksulla pystymme kattamaan kentänhoidosta aiheutuvia kuluja. Muuten jatkossa syntyy varmasti paineita korottaa kausipelimaksuja yleisellä tasolla. Talven/kevään aikana tullaan tästä loppukauden erillisestä pelimaksusta informoimaan pelaajiamme lisää.

Lähetettyjen laskujen liitteenä on lähtenyt myös oheinen maksuohje; Maksuohjeet2021

Jäsenmaksujen eräpäivä on 26.2.2021. Jäsenmaksua ei voi maksaa erissä eikä liikuntaseteleillä. Jäsenmaksu on maksettava jos haluaa säilyttää jäsenyytensä Kymen Golf ry:ssä.

Jos laskujen tai niiden maksamisen suhteen epäselvyyksiä tai kysyttävää, niin ottakaa yhteyttä tj. Tommi Nousiaiseen, tommi.nousiainen@kymengolf.fi.

 

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset