Pro Tommin talviharjoitukset pienryhmissä alkavat ensi viikolla.

Pro Tommin 10 kerran talviharjoitukset pienryhmissä alkavat ensi viikolla talvihallilla. Harjoitusten aikana on ryhmillä käytössään samat rajoitukset kuin harjoittelussa hallilla muinakin aikoina. Korona rajoitusten vuoksi ei hallissa saa opetukseen osallistujien lisäksi olla muita harjoittelijoita. Simulaattori on normaalisti toiminnassa myös harjoitusten aikana. Pro Tommi lähettää vielä viikonlopun aikana kaikille opetusryhmiin ilmoittautuneille tarkemmat ohjeet miten hallissa toimitaan. Saman viestin yhteydessä jokainen osallistuja saa myös talven opetusohjelman. Muutamassa ryhmässä on vielä tilaa, joten jos olet kiinnostunut opetuksesta, niin ota pikaisesti yhteyttä Tommiin, tommi.nousiainen@kymengolf.fi.

 

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset