Vuoden 2019 Yhteistyökumppani, Baltic Tank Oy.

Vuodesta 1997 lähtien on Kotkan Golf Oy:n hallitus vuosittain palkinnut vuoden yhteistyökumppanin, Partner of the Year tunnustuksella. Yhteistyökumppani saa vuodeksi haltuunsa taulun, jossa on kuva St.Andrewsin golfkentältä. Vuoden yhteistyökumppanin palkitseminen kulkee aina vuoden jäljessä, joten tänä vuonna palkittiin v.2019 vuoden yhteistyökumppani.

Vuoden yhteistyökumppanin valintaan vaikuttaa useampikin tekijä, mutta päällimmäisinä voisi mainita mm. yrityksen sitoutumisen pitkäkestoiseen yhteistyöhön Kotkan Golf Oy:n kanssa sekä golfyhteisömme palveluiden käyttämisen esim. omien jo voimassa olevien sidosryhmien kanssa tai mahdollisesti uusien asiakkaiden hankinnassa. Nämä molemmat kriteerit täyttyvät erittäin hyvin tänä vuonna Partner of the Year tunnustuksen saaneen v. 2019 yhteistyökumppanin Baltic Tank Oy:n kohdalla, joka on ollut Kotkan Golf Oy:n yhteistyökumppani v.2014 alkaen.

Tässä lyhyesti Baltic Tank Oy:n aluejohtajan Marja Pönkän ajatuksia palkitsemisen yhteydessä;

Tämä on ollut meille yksi parhaista, ellei paras mahdollisuus tavata sidosryhmiämme ja asiakkaitamme rennommassa ympäristössä.

Haluamme esittää ja välittää oman, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kiitokset aina erittäin ystävällisestä palvelusta ja iloisista kohtaamisista kenttäyhteisössä. Erityiskiitokset ja terveiset näissä iloisissa kohtaamisissa niin meiltä kuin asiakkailtamme Tj./Pro Tommille.  Hänen sitoutunut, vahva ammattitaitoinen otteensa järjestämissämme perehdyttämistilaisuuksissa on ollut meille iso apu asiakastilaisuuksien onnistuneessa läpiviennissä.

Baltic Tankissa on tapahtunut isoja muutoksia ja 1.9.2020 alkaen olemme osa ruotsalaista Wibax-konsernia.  Meidät tunnetaan tästedes nimellä Wibax Tank Oy.  Tulemme olemaan Suomessa entistä vahvempi ja laajemmin palveleva nestelogistiikkakumppani. ”Our business is good chemistry”

Kotkan Golf Oy onnittelee vielä kerran Baltic Tank Oy:tä.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset