Golfkauden 2020 viimeinen Pelaaja ensin -tyytyväisyyskysely.

Hyvät Kotkan Golf Oy:n osakkaat ja Kymen Golfin jäsenet,

 

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää golfyhteisöämme. Siksi olemme pelaajiemme edun vuoksi päättäneet jatkaa yhteistyötä Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Players1st kanssa.

Uudistettu ”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme ja seurata kehitystämme. Kyselyn ilme ja vastauskokemus on muuttunut ja toivottavasti pidätte uudistuksista.

Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Players 1st.

Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille.

Kukin täysi-ikäinen jäsen tulee saamaan yhden kyselykutsun kauden aikana. Viimeiset kyselykutsut on lähetetty jäsenillemme 29.9.2020.

Ystävällisin terveisin,

Kotkan Golf Oy/Kymen Golf ry

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset