Senioreiden Kymijoki-Scramblen tunnelmia ja palkitut.

Kilpailuhan vietiin jälleen aurinkoisessä säässä ja hyväkuntoisella kentällä. KG joukkueet olivat jälleen voittoisia kotikentällään. Seuraottelun pisteet ja sijoitukset menivät seuraavasti, KG 219 pistettä viiden parhaan yhteistulos, KaaG tuli toiseksi paremman parhaan tuloksella 176 pistettä, kolmas samalla pistemäärällä KosG joukkue 176 pistettä. Nrljänneksi pienemmällä joukkuemäärällä ja sovelletulla pistemäärällä 155 pistettä. KG senioritiimi kiittää kaikkia osallistuneita ja toivottaa vieraille hyvää loppukautta ja tulevaa ensi kesää.

Joukkueet palkittiin seuraavasti

  1. 48 pistettä, Vuoksialat, KG
  2. 44 pistettä, Vahvelaiset, KG
  3. 44 Puhakainen/Lindevall, KG

Palkinnot voi noutaa caddiemasterilta.

Tomppa

Kirjoittaja: Tomppa@live.fi

Kategoriassa Etusivu, Senioritiimi