Senioreiden kolmen seuran seuraottelu KG voittoon!

Pytyt jäivät KG palkintokaappiin vuodeksi. Kolmannen osaottelun jälkeen yhteispisteet olivat KG 1048 pistettä, toiseksi kiri KosG 1024 ja kolmas Iittigolf 970 pistettä. Iitin kenttä oli hyvässä kunnossa kuten KG joukkuekin, KG parhaat olivat Aleniukset, Antero 38 pistettä ja Anja 33 pistettä. Ensikaudeksi päätimme yhdistää sarjat ja pelata vain yhdestä kiertopalkinnosta, nythän osakilpailuissa käytetään IGS-KG, IGS-KosG ja KG-Kosg.

Kiitos vastustajille kilpailuista ja suuri kiitos jälleen KG senioreille hienosta kesästä. Senioreille myös iso kiitos osallistumisestanne talkooväkenä SM-ksojen toimitsijatehtäviin. Seniorikauden päättävät Kymijoki-Scramble 23.9 sekä Kinkku-Scramle 1.10.

Ensikesään.

Tomppa

Kirjoittaja: Tomppa@live.fi

Kategoriassa Etusivu, Senioritiimi