Puheenjohtajan terveisiä ja joukkueen valinta M50 joukkue SM-Kisoihin Kotkassa 19.-20.9.2020.

Arvoisa seuraväki

Golfkesä on kulunut suotuisissa merkeissä talouden, pelaajien ja uusien jäsenien merkeissä.  Tässä vaiheessa kesää ja tilikautta näyttää siltä, että Kymen Golf ry tekee hyvän tuloksen taloudellisesti ja toiminnallisesti.  Seuran edustajana kiitän teitä kaikkia, jotka olette löytäneet lajin omaksenne ja nautitte lajin tuomista iloista kukin tavallanne.  Golf lajina on Kotkassa jäsenmäärältään yksi suurimpia, ellei suurin urheiluseura Kotkassa, joten te kaikki edustatte merkittävän isoa urheiluseuraa, tästä voimme kaikki olla ylpeiltä. Kulunut toimintakausi tulee olemaan pitkästä aikaa sellainen, että seuraamme on tullut enemmän jäseniä kuin on ollut poistuvia.

 

Olen asemaani perustella saanut tutustua eri seminaareissa ja muissa vastaavissa edustuksellisissa toimissa golfalaan ja eri seurojen toimintaa neljän vuoden ajan.  Samieni tietojen perusteella voin todeta, että Kymen Golf on hyvin hoidettu seura ja kenttämme kestää vertailun minkä tahansa kentän kanssa.  Mainitsen, että kentästä ja siihen liittyvästä ylläpidosta vastaa Kotkan Golf Oy.  Johtopäätöksenä tästä voin todeta, että meillä on Kotkassa erinomaiset puitteet harrastaa golfia.  Toki pelkät puitteet eivät riitä, pitää olla ihmisiä, jotka tekevät toiminnasta tekemisen arvoisen.  On hienoa, että Teitä on paljon erilaisia ja eritasoisia harrastajia.  Jäsenet/pelaajat tekevät lajista harrastamisen arvoista, joten mukavaa syksyn jatkoa ja hyviä osumia loppu kesäksi.

 

SM-tasoisista kilpailuista ja joukkueen valinnasta

 

Seuramme on saanut järjestettäväksi kahdet merkittävät SM-tasoiset kilpailut.  Kesäkuussa olivat junnujen 18v. & 21v kisat.  Junnujen jälkeen parrasvaloihin astuvat SM 50 ikäiset pelaajat kilvoittelemaan joukkueena Suomen mestaruudesta.  Taso tässä sarjassa on valtakunnallisesti kova, koska pelaajat ovat vasta aikuisiän kynnyksellä, joten heidän pelitasonsa ja teknillinen osaaminen on kullakin joukkueella erinomainen.  Kymen Golfin joukkueeseen olisi taitojen puolesta mahtunut moni pelaaja.  Valitettavasti pelaajia saa olla joukkueessa olla vain 6.  Seuramme hallitus oli vaativan tehtävän edessä valittaessa joukkueen pelaajia. monien hyvien taiturien joukosta. Pitkällisen harkinnan ja tarkkoja kriteerejä noudattaen joukkueeseen valittiin seuraavat pelaaja. Veijo Suomela. Jouni Nykänen, Heikki Illiminsky, Karri Valkonen, Marko Luoma ja Janne Backman. Joukkueen kapteenina toimii Suomela ja hän vastaa peluutuksesta ja taktiikasta.

 

Hallitus toivottaa joukkueelle hyviä pelejä ja mitaleita kotiin sekä paljon katsojia kannustamaan.

 

Terveisin: Veli-Matti

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset