Senioreiden kolmen seuran seuraottelu 2/3, KG oli voittoisa, Tapio Leppinen KG tähti, 45 pistettä!

IGS-KosG-KG seuraottelu pelattiin kauniissa ja aurinkoisessa säässä 26.8. KG joukkue oli murskaava isäntä kotikentällään, luovaa pistelaskua käyttäen pisteet olivat KG 383, KosG 309 ja IGS 294. Lähimmäs lippua reiällä 17 osui Olavi Lindevall, 3,49m. Joukkueiden parhaat mies/naispelaajat palkitiin, KG paras mies, Tapio Leppinen huimalla tuloksella 45 pistettä, naisten parhaana Soili Kalliomaa 36 pistettä. KosG paras mies Kari Niemi 37 pistettä, naisten paras Anita Niemi 29 pistettä. IGS paras mies Olli Pasila 37 pistettä ja naisten paras Birgitta Siikaluoma 30 pistettä. Senioritiimi kiittää osallistujia mukavasta tapahtumasta. Seuraavaksi kohtaammekin näissä merkeissä Iitissä, 15.9 jossa ratkeaa seurojen paremmuus. Tervetuloa mukaan.

Kiitos.

ps. ilmoittautukaa mukaan vapaaehtoiseksi toimitsijatehtäviin miesten SM50 joukkuekilpaan 19-20.9.

Tomppa

Kirjoittaja: Tomppa@live.fi

Kategoriassa Etusivu, Senioritiimi, Yleinen