Ville Karhu ja Miia Pulliainen KG:n mestareiksi

Kymen Golf sai tutut mestarit miesten ja naisten sarjoissa.

Miia Pulliaiselle KG:n mestaruus oli järjestyksessään 11:s. Vuosien aikana  Miia on kerran joutunut jättämään mestaruuskisat väliin osallistuessaan samanaikaisesti järjestettyyn Erkko Trophyyn. Ja onhan Pulliaselle kertynyt meriittejä seuran mestaruuksien lisäksi myös SM-tasolta seitsemän SM- mitalin verran.

Pulliainen pelasi mestaruuskisan toisella kierroksella sunnuntaina tuloksen 79. Avauskierroksen hän oli selvittänyt 84 lyönnillä.

– Kesän heikoimmat kierrokset näistä kyllä tulivat. Griinit olivat tosi nopeat, en oikein tottunut niihin näiden kahden päivän aikana. Mutta peliseura ja ilma olivat kuitenkin koko kisan ajan hyvää ja se tuntui mukavalta, totesi naisten mestari Miia Pulliainen.
Naisten sarjan kakkoseksi pelasi Annamari Laukkanen, jonka kierrostulokset olivat 87 ja 88. Pronssia vei juniori Amanda Mäkelä tuloksilla 90 ja 99.

Miesten mestaruuden vieneellä Ville Karhulla on ennestään jo kuusi mestaruutta.
– Nyt tuli seitsemäs. Mutta Jarkko Jääskeläisellä niitä ykkössijoja on peräti yhdeksän, sanoi mestari Karhu.

Karhu pelasi Mussalon kentällä komean kolmen kierroksen sarjan 74, 70 ja päätöskierros taas kaksi alle par-vauhtia 70 lyöntiä.

– Tänään tuli hyvä lähtö peliin telineistä. Lyönti vaan napsahti kohdalleen, meni kieltämättä hyvin, vaikka se kutosella alkava kierros jäikin tekemättä.

Pääkaupungin ja myös muiden paikkakuntien kenttiin tutustunut Karhu jakoi vuolaasti kehuja Mussalon kentälle ja sen kunnolle.

– On tänne tosi siistiä tulla pelaamaan. Kenttä on kyllä huippukunnossa, Karhu totesi.

Miesten sarjan hopeasta käytiin tiukka kamppailu. Niko Tainio ja Tuomo Paavola päätyivät samaan yhteistulokseen kolmen kerroksen jälkeen. Tainio vei hopeaa peremman kahden viimeisen kierroksen yhteistuloksella. Tainiolla ne kierrostulokset olivat 73 ja 74 ja Paavolalla vastaavasti 76 ja 73.

KG:n mestarit muissa sarjoissa olivat P14 Oliver Vahvanen, M50 Marko Luoma, M60 Karri Valkonen, N50 Saija Kotiranta, N60 Arja Nissinen, N65 Sirpa Heletoja, M65 Kauko Saarela, M70 Kari Helminen, M75 Pentti Suolanen ja M80 Yrjö Tiura.

Amanda Mäkelä, Miia Pulliainen ja Annamari Laukkanen

Ville Karhu, Tuomo Paavola ja Niko Tainio

 

Kirjoittaja: Risto Vuoksiala

Kategoriassa Etusivu, Yleinen