Ville Karhu jatkaa miesten yleisen sarjan kärjessä.

Ville Karhu vankisti miesten sarjan ykköspaikkaansa KG:n mestaruuskilpailun toisella kierroksella lauantaina. Kaksi alle par-tulos 70 toi Karhulle kuuden lyönnin etumatkan kisan kakkoseen Niko Tainioon (73) ennnen sunnuntaina pelattavaa finaalikierrosta.

Tainion lisäksi mitaleita on tavoittelemassa useampikin golfari. Tuomo Paavola on lyönnin ja Pertteli Tuutti kaksi lyöntiä Tainion perässä.

Naisten sarjan kolmen kärki ensimmäisen kierroksen jälkeen on Miia Pulliainen 84 lyöntiä, Annamari Laukkanen 87 ja Amanda Mäkelä 90.

Muiden sarjojen kärkipelaajat ensimmäisen kierroksen jälkeen ovat M50 Marko Luoma 73 lyöntiä, M60 Markku Paunonen 86 -, Karri Valkonen 86 -, N50 Sannaleena Sirola 88 -, N60 Arja Nissinen 87 -, N65 Sirpa Heletoja 92 -, N70 Maija Helminen 104 – ja P14 Oliver Vahvanen 89 lyöntiä.

Tuomo Paavola, Ville KarhuNiko TainioJarno Lähde

Kirjoittaja: Risto Vuoksiala

Kategoriassa Etusivu, Yleinen