Kiertopalkinto pysyi Kotkassa, senioriseuraottelu KG-TawG, 364-322!

Hämeenlinnan seniorit käväisivät Mussalossa seuraotteluvisiitillä. Vieraat saalistivat erittäin aurinkoisessa säässä ja hyväkuntoisella Mussalon kentällä 322 pistettä, kotijoukkueen ottaessa reiluhkon voiton 364 pisteellä. Kummastakin joukkueesta sovittiin otettavan kymmenen parhaan pelaajan tulos ja vähintään kahden naisen tulos. Parhaan tuloksen ja KG paras oli Hannu Suni, 41 pistettä. KG paras nainen oli Marja-Liisa Karhu, tuloksella 37 pistettä. Vierasjoukkueen paras oli Eija Ylänen, 35 pistettä ja miehistä Heikki Aaltonen, 34 pistettä. Lähimmäs lippua 17. reikä, paras oli Sisko Partanen 1.08m. Onnea palkituille ja suuri kiitos vierasjoukkueelle mukavasta pelirupeamasta. Iso taputus myös oman seuran pelaajille hyvästä kisasta. Ensivuonna vuorossa on seuraottelu TawG kentällä Hämeenlinnassa. Aurinkoista kesän jatkoa kaikille.

Tomppa

Kirjoittaja: Tomppa@live.fi

Kategoriassa Etusivu, Senioritiimi