Haemme 1-2 caddiemasteria asiakaspalvelutehtäviin loppukaudeksi 2020.

Kymen Golf ry hakee caddiemastereita asiakaspalvelutehtäviin Mussalon golfkentälle loppukaudeksi 2020.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan määräaikaisen työpaikan Mussalon golfkentän kauniissa ympäristössä. Toimenkuvaasi kuuluvat mm. pelaajien vastaanotto, peliaikojen varaamisjärjestelyt (puhelin ja internet), kilpailujen ja tapahtumien hoito sekä tulospalvelu, kassajärjestelmä ja tilitys, viestintä ja somen päivittäminen, golftarvikkeiden myynti sekä muut mahdolliset tehtävät. Toimenkuvaan kuuluu myös tilojemme yleissiisteydestä huolehtiminen.

Työsuhde on määräaikainen, elokuun puolivälistä – lokakuun puoliväliin, kentän aukiolosta riippuen. Töitä tehdään seitsemänä päivänä viikossa. Työvuoroja on 3-5/viikko ja päivittäinen työaika n. 4-8 tuntia klo 8-18 välisenä aikana.

Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta, positiivista mieltä, oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta, suomen- ja englanninkielen taitoa, sekä joustavuutta ja kykyä sopeutua kiireiseenkin työtahtiin. Työtehtävä vaatii täysi-ikäisyyttä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen; tommi.nousiainen@kymengolf.fi. Hakuaika päättyy 10.8.2020, mutta paikat täytetään jo ennen hakuajan loppumista, mikäli sopivat henkilöt tehtävään löytyvät aiemmin. Palkkaus golfalan TES:n mukaan. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa Tj.Tommi Nousiainen, 044 5706877.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset