Sen 3. Tii, Pekka Mikkola kiri miesten voittajaksi ja Leila Vahvelainen naisten.

Tasainen kilpa pelattu, Pekka Mikkola oli tasaisen varma ja kiri voittoon pelaamalla neljä alle viimeisen kierroksen, naisten puolella Leila Vahvelainen nousi myös viimeisellä kierroksella naisten kilvan voittajaksi. Onnea molemmille. Lähimmäs lippua löi toisella kierroksella Ilkka Iivonen 1.52 cm, miesten scr-sarjan parhaan tuloksen pelasi Marko Luoma tuloksella 242 lyöntiä ja naisten scr-sarjan parhaan tuloksen pelasi Arja Nissinen 249 lyöntiä.

Miesten HCP LP

  1. 216 lyöntiä Pekka Mikkola.
  2. 217 lyöntiä Ilkka Iivonen
  3. 218 lyöntiä Hannu Suni

Naisten HCP PB

  1. 99 pistettä Leila Vahvelainen
  2. 93 pistettä Sinikka Jukkara, toinen oli Arja Nissinen myös 93 pistettä, palkitaan SCR.

Griinien ilmastus tuli yllätyksenä kilpailunjohtajalle ja pelaajille, loppua kohti sääntöasiat saatiin kuntoon ja toisena päivänä griinien laatukin jo oli lähes normaali. Kiitos pelaajille mukavasta seurasta ja sääkin oli jälleen suotuisa.

Seuraavana senioreille onkin luvassa seuraottelu 20.7 kello 8.00 alkaen KosG-IGS-KG Kuusaalla, tervetuloa.

Kiitos pelaajille.

Tomppa

 

Kolmas päivä edessä, miehissä Risto Pöyhönen siirtyi kärkeen, sen jälkeen onkin tasaista, edelleen hyvän päivän sattuessa mitä vain voi tapahtua. Arja Nissinen jatkaa naisten johdossa, Leila Vahvelainen siirtyi hyvän kierroksen ansiosta toiselle tilalle, tilanne on tasainen muiden osalta.
Ensimmäinen kierros takana, kovia tuloksia tehtailtu miesten sarjassa. Antero Alenius kärjessä tuloksella 68, heti kannassa Risto Pöyhönen tuloksella 69 ja kolmantena 71 pelannut Kari Pantsar. Naisten puolella johdossa Arja Nissinen 34 pisteellä, seuraavana Sirpa Heletoja 31 pistettä ja kolmantena Saija Kotiranta 30 pistettä. Molemmissa sarjoissa on hyvät mahdollisuudet voittoon monilla pelaajilla, kärki ei ole vielä karannut. Uutta päivää kohti.

Tomppa

Kirjoittaja: Tomppa@live.fi

Kategoriassa Etusivu, Senioritiimi