Joukkuekilpailu kiinnostaisi, mutta ei ole joukkuetta? Ilmoittaudu yhdyslistalle!

Joukkuekilpailut ovat KG:n kilpailukalenterin suosituimpia tapahtumia. Parhaimmillaan osanottajalistat täyttyvät jo ennen kuin ilmoittautumisaika päättyy.

Joukkuekilpailujen yhteydessä on kuitenkin usein noussut esille kysymys, kuinka voitaisiin tarjota mahdollisuus osallistua niille, joilla ei syystä tai toisesta ole ”omaa joukkuetta”. Olisi mukavaa, jos kaikki jäsenet voisivat tasapuolisesti päästä mukaan myös tähän seuran toiminnan osaan.

Tämä pieni kynnys pyritään nyt poistamaan. Kun joukkuekilpailujen ilmoittautumisaika alkaa, caddiemasterit avaavat yhdyslistan. Listalle ilmoittautuvista kootaan joukkueita ja lisätään ne varsinaiseen kilpailun ilmoittautumislistaan.

Yhdyslistalle pääsee lähettämällä caddiemastereille sähköpostia (caddie@kymengolf.fi) tai soittamalla puhelimella (05-2103700).

Kirjoittaja: Caddiemaster

Kategoriassa Etusivu, Yleinen