Tule mukaan SM-kisatalkoisiin! Ilmoittaudu forecaddieksi.

Juniorien SM-kisoihin tarvitaan viiden väylän varrelle forecaddieita liputtamaan lyöntilupia ja havaintoja avauslyöntien putoamispaikoista.

Kymen Golf järjestää juhannuksen jälkeisellä viikolla Mussalon kentällä lyöntipelin Suomen mestaruuskilpailut alle 21- ja alle 18-vuotiaille tytöille ja pojille. Kilpailun organisaatioon tarvitaan iso joukko vapaaehtoisia seuran jäseniä. Talkoisiin voi ilmoittautua jo nyt.

Erityisen paljon tarvitaan forecaddieita liputtamaan lyöntilupia väylillä, joilla on näkemäesteitä. Tavoitteena on miehittää viisi väylää: 5, 6, 8, 9 ja 14. Kilpailuun odotetaan jopa 150 osanottajaa, joten kahtena ensimmäisenä kisapäivänä lähtöjä riittää aamusta iltaan. Jotta forecaddiekaksikoiden vuorot voidaan pitää kohtuullisen mittaisina, 2-3 tuntia, henkilötarve on kumpanakin päivänä 30-40. Kolmantena päivänä, cutin jälkeen, riittää vähäisempi määrä.

Forecaddieille tarjotaan vaivan palkaksi – seurahengen ylläpidosta syntyvän hyvän mielen lisäksi – yhdestä vuorosta pullakahvit ja useammasta lounas, jos sellainen on mahdollinen ravintolaa tuolloin koskevien koronarajoitusten puitteissa.

Forecaddieksi ilmoittautuva voi tässä vaiheessa kertoa minä päivänä/päivinä on käytettävissä, ja haluaako vuoronsa olevan ennen kello 13:a vai sen jälkeen. Kilpailupäivät ovat keskiviikko 24.6., torstai 25.6. ja perjantai 26.6.

Ilmoittautumisia ottaa vastaan seuramme senioritoiminnan vetäjä Tom Sandström, sähköpostilla – tomppa@live.fi – tai tekstiviestillä puhelinnumeroon 050 526 2575.

Vapaaehtoisia tarvitaan myös tulospalveluun; heidät rekrytoi ladykapteeni Satu Kauhanen (satu.kauhanen@hotmail.com, 040 834 7040). Startterit hankkii kapteeni Juha Hirvi (juha.hirvi@hirvishooting.fi, 040 960 3751).

Kirjoittaja: Markku Espo

Kategoriassa Etusivu, Yleinen