KAUSI INFO 2020! Tänä vuonna poikkeuksellisesti pdf tiedostona.

Korona virus tilanteesta johtuen jouduimme keväällä perumaan perinteisen kausi-infon. Emme ole kuitenkaan unohtanut kuinka tärkeää on tiedottaa jäseniämme tulevan kesäkauden tapahtumista. Tällä kertaa kausi-info tuleekin näin sähköisessä muodossa, eli jokainen voi käydä tutustumassa oheiseen powerpoint esitykseen, jossa tuomme esille Kymen Golf ry:n tarjontaa jäsenilleen pelikaudella 2020. Kausi-info julkaistaan näin myöhään siitä syystä että olemme joutuneet odottamaan ohjeistuksia mm. Suomen Golfliiton suunnalta esim. kilpailutoimintaan liittyvissä asioissa.

Tapahtumarikasta pelikautta kaikille Kymen Golf ry:n jäsenille. Muistakaa että tj.Tommia voi aina lähestyä vaikka sähköpostilla mieltä askarruttavissa asioissa.

Kausi info oheisessa pdf tiedostossa.

Rykausiinfo2020

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset