VISI-Viikkokilpailu alkaa ma 4.5.

Perinteinen VISI-viikkokilpailu pyörähtää käyntiin huomenna ma 4.5. VISI-viikkokilpailua voi pelata viikon jokaisena päivänä. Kilpailumaksu 3€. Pelimuotona Lp Hcp.Viikkotulokseksi huomioidaan pelaajan kilpailuviikolla pelaamien kilpailukierrosten paras yksittäinen tulos. Lopputuloksiin lasketaan pelaajan 7 parasta viikkotulosta. Kilpailussa pelataan myös koko kauden ajan Eclecticiä. Kilpailun viimeinen peliviikko on vko 42. Kilpailun sponsorina toimii myös tänä vuonna VISI Oy.

Kilpailukierroksen maksamisen yhteydessä ilmoita caddiemasterille aiotko ylläpitää/lyödä kierroksen tuloksen Gamebookiin, NexGolfiin vai toimitatko perinteisen tuloskortin caddiemasterille pelikierroksen jälkeen. Jos lyöt kierroksen tuloksen esim. Gamebookiin, niin ota tuloskortista kuvakaappaus ja lähetä se caddiemasterin sähköpostiin. Näin vältytään sekaannuksilta, eli että tulosta ei lyödä kahta kertaa järjestelmään.

Kauden loputtua palkitaan

  • Lp Hcp  sarjassa 3 parasta.
  • Alhaisin kauden aikana tehty Lp Scr tulos.
  • Paras Eclectic scr tulos.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset