Ma 27.4. alkaen 4 hengen peliryhmät. Bägivarasto käytössä.

Maanantaista 27.4. alkaen pelaaminen on mahdollista 4 hengen peliryhmissä. Pelaajan halutessa voidaan lähdöstä sulkea 1-2 paikkaa soittamalla joko caddiemasterin toimistoon, 05-2103700 tai tj. Tommille, 044-5706877. Suositellaan, että ryhmä koostuu perheenjäsenistä tai muuten koronan aikana keskenään tekemisissä olevista vakiintuneista pelikavereista. Lähdöt 10 min välein.

Pelaajamäärän kasvaessa pyydämme huomioimaan seuraavan:

Tulethan paikalle vasta juuri ennen lähtöaikaa ja poistuthan välittömästi pelin jälkeen. Alueelle ei tule jäädä keskustelemaan eikä ”parveilemaan”. Tämä tulee huomioida erityisesti klubin piha-alueilla, parkkipaikoilla ja harjoitusalueilla. Myös turhaa asiointia caddiemasterin toimistossa on vältettävä. Koko ajan tulee pitää kaikkiin henkilöihin sosiaalinen turvaetäisyys eli vähintään kaksi metriä ja muistaa pelaajan oma henkilökohtainen vastuu golfkentän ohjeistuksen noudattamisesta.

Muistathan huomioida viranomaisten suositukset myös rangeharjoittelussa. Käytössä olevia rangemattoja on vähennetty, pallokorit on poistettu käytöstä ja myöskään rangella ei saa syntyä kokoontumisia.

Bägivarasto otetaan käyttöön pe 24.4. Samanaikaisesti bägivarastossa saa asioida vain 2 henkilöä. Muistakaa huolehtia käsihygieniastanne kun asioitte bägivarastossa.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset