Kevään GC-kurssit ja junioriharjoitukset pyörähtävät käyntiin, mutta pienennetyillä ryhmillä.

Kevään golfin GC-kurssit ja junioriharjoitukset on päätetty käynnistää normaalissa aikataulussa, mutta ryhmäkokoja on pienennetty, jotta opetuksen aikana voidaan valvotusti pitää riittävät ”turvavälit”. Lisäksi koronatartuntoja pyritään ehkäisemään mm. käyttämällä vain omia välineitä harjoituksissa, (jos greencard kurssille osallistuvalla ei ole omia varusteita saa hän opettajalta käyttöönsä kurssin ajaksi varusteet jotka on desinfioitu ennen oppilaalle luovutusta). Kaikki opetus toteutetaan pääsääntöisesti opettajan näyttämillä mallisuorituksilla ja tekemällä harjoitteita, joilla opitaan tekemisen kautta.

Golfkurssien aloituspäivät löytyvät kotisivultamme; www.kymengolf.fi/opetus/green-card-kurssit/. Ilmoittautumiset kursseille sähköpostilla; caddie@kymengolf.fi tai puh. 05-2103700.

Kymen Golf ry:n junioriharjoitukset aloitetaan pojat & tytöt avoimen ryhmän osalta ti 5.5. klo 17. Näihin harjoituksiin voivat osallistua kaikki Kymen Golf ry:n 11 – 21v. pojat ja tytöt, jotka ovat seuran jäseniä ja  joilla green card on suoritettuna. Toukokuussa harjoitukset ovat seuraavasti; tiistaisin ja torstaisin klo 17-18 ja sunnuntaisin klo 17-19. Näihin harjoituksiin ilmoittaudutaan nimenhuudon kautta; https://kgpojatjatytotavoin.nimenhuuto.com/events.

Muista junioriryhmien harjoituksista tiedotetaan myöhemmin.

Pro Tommi antaa myös jo yksityisopetusta. Ajanvaraus caddiemasterin kautta tai suoraan soittamalla Tommille, 044 5706877. Muistakaa hyödyntää mm. kausipelimaksuun sisältyvä 30min opetustuokio.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Juniorit, Uutiset