MUISTUTUS OHJEISTA JA ERIKOISJÄRJESTELYISTÄ KENTÄLLÄ!

Mussalon golfkentällä on nyt päässyt pelaamaan golfia tämän viikon tiistaista lähtien. Muutamia huomiota näiden kahden päivän ajalta:

  • Älä kokoonnu parkkialueelle, rangelle tai mihinkään muuallekkaan juttelemaan porukalla! Pyritään pitämään kontaktit toisiin mahdollisimman vähäisinä.
  • olisi suositeltavaa että vältetään kaikkea ylimääräistä oleskelua kentän alueella.
  • vaikka caddiemasterin toimisto on rajoitetusti avoinna, niin lähtöaikaa kentälle ei tarvitse vahvistaa caddiemasterille, eli hoidetaan toimistossa vain välttämättömät asiat, maks. 2 henkilö kerrallaan.
  • jos asioitte ravintolassa, noutamalla sieltä take awayta, niin jokainen pelaaja huolehtii omista roskistaan ja ottaa ne mukaansa. Kentän alueella ei roskakoreja käytössä.
  • nyt kun kentällä pelataan 2 hengen peliryhmissä pitäisi pelin kaiketi sujua melko reippaasti. Jos oman peliryhmän peli syystä tai toisesta tuntuu etenevän hitaasti, päästäkää ehdottomasti takana tulevat ohi!

Muistakaa nämä ohjeet eivät ole Teidän kiusaksenne, vaan siitä syystä että pystytään myös jatkossa pitämään golfkenttämme avoinna pelaamiselle.

Caddiemasterin toimisto ei ole avoinna pääsiäisenä.

Mukavia pelikierroksia kaikille

Tj.Tommi

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset