Kenttä avataan ti 7.4. erikoisjärjestelyin. Ajanvaraus avataan ma 6.4.

Hyvät Kymen Golf ry:n jäsenet, Kotkan Golf Oy:n osakkeenomistajat, yhteistyökumppanit sekä vieraspelaajat,

Valmistaudumme avaamaan kentän sään salliessa tiistaina 7.4 vallitsevissa poikkeusoloissa. Koronavirusepidemian ja poikkeusolojen ollessa päällä pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys on ykkösasia. Seuraamme viranomaisten ja Suomen Golfliiton tiedotteita ja ohjeistuksia tilanteessa. Valmiuslain käyttöönoton jälkeen linjauksia on tarkennettu, ja myös Suomen Golfliitto on antanut omia suosituksiaan golfyhteisöille tilanteessa. Päivitetty tiedote löytyy Golfliiton sivuilta: 1.4.2020 päivitetty COVID-19 tiedote.

Huomiota tulee kiinnittää ennen ja jälkeen kentällä tapahtuvaan toimintaan, sekä huomioida myös pelikaverien kanssa toimiminen pelikierroksella. Jotta pelaaminen on mahdollista, tulee kaikkien pelaajien noudattaa oheisia sääntöjä. Säännöt on tehty, jotta pystymme pelaamaan turvallisesti ja estämään viruksen leviämisen. Pelaajien on mahdollista pelata ilman kontaktia muihin ihmisiin siirtymällä suoraan omasta autosta kentälle koskematta mihinkään muuhun kuin omiin golfvälineisiinsä.

Kymen Golf ry:n jäsenet jotka pelaavat green feellä ja Kotkan Golf Oy:n kausipelimaksun maksaneet voivat varata peliaikansa NexGolf ajanvarauksen kautta. Vieraspelaajat voivat varata peliajan ja maksaa green feensä teetime.fi- sivuston kautta. Green feen hinta huhtikuussa 35€.

Lähdöt tulevat kentän avautuessa olemaan kahden (2) hengen lähtöjä, ja suurempia lähtöjä ei sallita. Lähdöt 8 min välein. Väärinkäytöstilanteissa pelaaja voidaan poistaa kentältä sekä evätä ajanvarausoikeudet määräajaksi. Myös rangella tapahtuvassa harjoittelussa tulee huomioida viranomaisten suositukset.

Noudatathan kentällä seuraavia peliohjeita:

 • pelataan kahden hengen lähdöissä, caddiet eivät ole sallittuja
 • älä kättele, tai halaa pelikavereita
 • pidä huolta turvaetäisyydestä koko kierroksen ajan (vähintään 2m)
 • älä tule kentälle liian aikaisin, vain yksi ryhmä tiiboksissa kerrallaan
 • käytä kantobägiä tai omia kärryjä, klubin lainakärryt sekä golfautot eivät ole käytössä.
 • bägivarasto ei ole käytössä.
 • käytä vain omia pelivälineitä
 • älä koske lipputankoon. Reikäkupit käännetty väärinpäin jolloin pallo ei pääse putoamaan reikään.
 • älä tule pelaamaan tai kentän alueelle jos sinulla on mitään flunssan oireita, jos lähipiirissäsi on flunssaoireita, tai jos olet matkustuksen tai muun vuoksi karanteenissa
 • bunkkeriharavat on poistettu kentältä.
 • kentän alueella olevat roskakorit eivät ole käytössä.
 • pidä huolta säännöllisestä käsien pesusta, pidä kentällä mukana aina käsidesiä
 • suosittelemme käyttämään digitaalista tuloskorttia tai vain omaa tuloskorttia.
 • yli 70-vuotiaita pyydetään noudattamaan heille annettuja toiminta ohjeita – lisätietoja Valtioneuvoston sivuilta

Ravintola Holari palvelee tiistaista 7.4. alkaen take away-periaatteella. Golfklubin sauna- ja pukuhuonetilat ovat kiinni. Golfklubin aulassa olevat WC:t ovat pelaajien käytössä. Kenttä-WC, Karhunkolo on kiinni. Caddiemasterin toimistoon/Pro-shopiin sekä ravintolaan on molemmille oma erillinen sisäänkäynti. Suosittelemme vain 2 henkilön asioivan yhtä aikaa caddiemasterilla ja ravintolassa. Hoidathan asiat ripeästi, pidetään kontaktit minimissä. Näin saamme nauttia golfista ilman lisärajoituksia.

Lisää ohjeita Golfliiton päivitetyssä tiedotteessa:

Golfliiton 1.4.2020 päivitetty COVID-19 tiedote

Lisää ohjeita ja tarkempaa tietoa koronavirusepidemiasta löydät Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen sivuilta:

THL: thl.fi

Kierrokselle ilmoittautuminen ja green feen maksaminen poikkeusoloissa

Kontaktien minimoimiseksi pyydämme asiakkaita suosimaan sähköisiä ilmoittautumis- ja maksuvaihtoehtoja aina kuin mahdollista. Ohessa ohjeet miten voit varata ja maksaa peliajan etänä ilman kontaktia.

Kymen Golf ry:n jäsenet jotka ovat maksaneet Kotkan Golf Oy:n v. 2020 kausipelimaksun  

Ajanvaraus Nexgolfin kautta, puhelimitse caddiemasterin toimistosta 05-210 3700 tai sähköpostilla, caddie@kymengolf.fi. Peliaika tulee olla varattuna ennen kentälle menoa.

Kymen Golf ry:n jäsen joka ei ole maksanut Kotkan Golf Oy:n kausipelimaksua, yhtiökortilla tai pelilipuilla pelaavat sekä vieraspelaajat

Ajanvaraus etukäteen joko NexGolfin kautta (KG:n jäsenet), caddiemasterin kautta puhelimitse, 05-210 3700, sähköpostitse; caddie@kymengolf.fi tai Teetime.fi palvelun kautta. Teetime-järjestelmän ajanvarauksen yhteydessä on mahdollista myös maksaa green fee suoraan.

Eazybreak, Edenred ja Smartum mobiilimaksut

Maksa green fee Eazybreak, Edenred tai Smartum -mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostilla osoitteeseen caddie@kymengolf.fi nimesi sekä screen shot kuitista, jossa on maksun koodi. Tämän jälkeen voit varata lähtöajan caddiemasterilta.

ePassi

Lähetä sähköpostilla toimistolle caddie@kymengolf.fi nimesi sekä puhelinnumero, joka on linkattu ePassiin ja veloitettava summa. Samalla voit varata lähtöajan caddiemasterilta.

Mikäli mikään yllämainituista sähköisen asioinnin muodoista ei sinulle sovi, tai jos haluat käyttää paperisia Smartum- tai muita liikuntaseteleitä, olet tervetullut asioimaan toimistolla. Pyydämme vain maksimissaan kahden henkilön asioivan caddiemasterin toimistossa kerrallaan. Caddiemasterin toimisto on avoinna huhtikuussa klo 9-16. Viikonloppuisin caddiemasterin toimisto on suljettu. Pro-shopista myös tarvikkeita caddiemasterin toimiston ollessa avoinna.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset