Kotkan Golf Oy:n hallituksen täsmennetty tiedote koskien kentän mahdollista avaamista.

Nykyisessä koronavirustilanteessa ja voimassa olevien viranomaismääräysten puitteissa Mussalon golfkenttä voidaan avata pelaamista varten rajoitetusti heti, kun kentän kunto ja sääolosuhteet sen sallivat.

Pelaamaan pääsee Kymen Golf ry:n vuoden 2020 jäsenmaksun maksaneet henkilöt, jotka ovat maksaneet Kotkan Golf Oy:n tämän kauden kausipelimaksun kokonaan tai osan siitä, (eli pelaaja aloittanut kausipelimaksun maksamisen osissa, maksuohjeen mukaisesti).

Jäsenet voivat tietenkin myös halutessaan ostaa green feetä vaikka kymppikortin muodossa. Yrityksille myytävät yhtiökortit ovat normaalilla tavalla käytössä.

Myös vieraspelaajille pelaaminen on mahdollista. Vieraspelaajien green fee maksu on 35€. Vieraspelaajat varaavat ja maksavat green feensä NexGolfin Teetimen kautta.

Kentälle laaditaan ohjeet, joiden mukaan kentällä tullaan toimimaan ja näiden ohjeiden noudattamista valvotaan. Pelaamisessa noudatetaan Golfliiton laatimia ohjeita, joiden mukaan mm. pelaajaryhmät rajataan kahteen henkeen, klubin kärryt eivät ole käytössä, pelatessa käytetään vain omia kärryjä tai kantobägiä.

Sosiaalitilat pidetään toistaiseksi suljettuina (vain golfklubin aulan WC-tilat ovat käytössä). Myös toimisto on pääasiassa suljettuna.

Ravintolatoimintaa koskee valtioneuvoston laatimat määräykset.

Kentän avaamisesta tiedotamme lisää kotisivullamme sekä facebookissa lähempänä avaamisajankohtaa. Päätettäessä avaamisajankohdasta huomioidaan koko ajan päivittyvien viranomaisten laatimien määräysten ja suositusten sekä Suomen Golfliiton ohjeiden vaikutukset.

Kirjoittaja: Tommi Nousiainen

Kategoriassa Etusivu, Uutiset